Survey Report empty (Reporting API via mod_xml_cdr)

Moderator: areski

Survey Report empty (Reporting API via mod_xml_cdr)

Postby pinhas » Wed Feb 26, 2014 4:03 pm

Hi,

I get nothing in the Survey Report so I checked the logs...

In Freeswitch log, I get:

2014-02-26 10:45:49.671388 [ERR] mod_xml_cdr.c:365 Got error [400] posting to web server [http://localhost:8008/api/v1/store_cdr/]
2014-02-26 10:45:49.671388 [ERR] mod_xml_cdr.c:372 Retry will be with url [http://localhost:8008/api/v1/store_cdr/]
2014-02-26 10:45:49.671388 [ERR] mod_xml_cdr.c:383 Unable to post to web server, writing to file

I'm not sure if this function is implemented because the webserver respond with a 500 error code (tried server IP address too ).
I can not find where the values of APIUSERNAME:APIPASSWORD in the install script nor in the settings.

Can someone confirm if this is working or the correct URL & values.


Thanks
pinhas
 
Posts: 5
Joined: Tue Feb 25, 2014 7:32 pm

Re: Survey Report empty (Reporting API via mod_xml_cdr)

Postby areski » Thu Feb 27, 2014 12:11 am

when did you install it? Which version are you running?
areski
Site Admin
 
Posts: 302
Joined: Tue Oct 18, 2011 5:28 pm

Re: Survey Report empty (Reporting API via mod_xml_cdr)

Postby pinhas » Thu Feb 27, 2014 5:35 pm

I'm running the latest version 2.10.1
I have been playing with it since 3-4 months.
Installed it last week on debian wheezy x64 (I already had Freeswitch & Fusionpbx working), I had to modify the install script and add some dependencies & tools (like easy_install).
everything was working except the reporting, then I found out that some lua stuff were not installed, I did install them manually.
Now all seems to be OK except that the Survey Report is empty.
Found the Error in Freeswitch log regarding mod_xml_cdr, but in the install script the module was commented out, it look that it was used for V1.

Can you please confirm that the xml_cdr is no longer in use so I can just remove it from my Freeswitch conf.
Also which script is responsible for updating the survey.

Thanks
pinhas
 
Posts: 5
Joined: Tue Feb 25, 2014 7:32 pm

Re: Survey Report empty (Reporting API via mod_xml_cdr)

Postby areski » Thu Feb 27, 2014 9:06 pm

mod_xml_cdr is not used anymore and that's why it s commented in our installation process.
You may have missed to configure the listener.lua if you installed it manually
areski
Site Admin
 
Posts: 302
Joined: Tue Oct 18, 2011 5:28 pm

Re: Survey Report empty (Reporting API via mod_xml_cdr)

Postby pinhas » Tue Mar 04, 2014 4:51 pm

Thanks I was missing some values in settings.lua

Also I found 2 errors in djcelery_error.log

[2014-03-04 11:08:21,261: ERROR/Worker-33] appointment.tasks.alarmrequest_dispatcher[56e3cd54-8cba-4ef3-ac38-bfb899e9849c]: alarmrequest_dispatcher - no alarmreq found!

and

[2014-03-04 11:07:20,469: ERROR/MainProcess] Task mod_mailer.tasks.sendmail_pending[b7f84fa3-8c5f-44c1-a928-062e55f6a90c] raised unexpected: LockFailed('failed to create /usr/share/newfies/dialer.lumiled.ca.MainThread-4285',)
Traceback (most recent call last):
File "/usr/share/virtualenvs/newfies-dialer/local/lib/python2.7/site-packages/celery/app/trace.py", line 238, in trace_task
R = retval = fun(*args, **kwargs)
File "/usr/share/virtualenvs/newfies-dialer/local/lib/python2.7/site-packages/celery/app/trace.py", line 416, in __protected_call__
return self.run(*args, **kwargs)
File "/usr/share/newfies/mod_mailer/tasks.py", line 105, in sendmail_pending
send_all()
File "/usr/share/virtualenvs/newfies-dialer/local/lib/python2.7/site-packages/mailer/engine.py", line 58, in send_all
lock.acquire(LOCK_WAIT_TIMEOUT)
File "/usr/share/virtualenvs/newfies-dialer/local/lib/python2.7/site-packages/mailer/lockfile.py", line 239, in acquire
raise LockFailed("failed to create %s" % self.unique_name)
LockFailed: failed to create /usr/share/newfies/DOMAIN.MainThread-4285
pinhas
 
Posts: 5
Joined: Tue Feb 25, 2014 7:32 pm


Return to Installation

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

cron